Okulların açıldığı gün hava nasıl olacak

işte 5 günlük hava tahmin raporu. Yarın hava nasıl olacak?

Okulların açıldığı gün hava nasıl olacak

Yeni hafta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji 5 günlük tahmini yayınladı

Meteoroloji tarafından yayınlanan son hava durumu tahminlere göre başta İstanbul olmak üzere yurt genelinde pazartesi günü sağanak yağış etkili olacak. Cuma günü ise sağanak yağış kendini güneşli havaya bırakacak.

Okulların açıldığı gün hava durumu nasıl olacak sorusuna Meteoroloji'den yanıt geldi. Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahminlerine göre bu hafta hava yurt genelinde güneşli olacak. Yarın ise aynı durum söz konusu değil. Başta İstanbul olmak üzere Karadeniz bölgesinde sağanak yağış bekleniyor.

YURDU TERK EDİYOR

Özellikle bu hafta etkili olan sağanak yağış yurdu terk ediyor. Yarın belli illerde yağacak olan sağanak yağış önümüzdeki günlerde kendini güneşli havaya bırakıyor. Çarşamba gününden itibaren yurt genelinde güneşli havanın etkili olması bekleniyor.

CUMA GÜNÜ SICAK OLACAK

Özellikle cuma günü yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinden bir sıcaklık hissedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler