Öğrenciler çalan zille ders başı yaptı

İlk ve orta öğretim öğrencileri için 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı, çalan zilin ardından başladı. 3 aylık tatilin sonunda arkadaşlarıyla hasret gideren öğrenciler başarılı bir yıl dileğinde bulundu. Üç aylık yaz tatilinin ardından 16 milyon 400 bin öğr

Öğrenciler çalan zille ders başı yaptı
İlk ve orta öğretim öğrencileri için 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı, çalan zilin ardından başladı. 3 aylık tatilin sonunda arkadaşlarıyla hasret gideren öğrenciler başarılı bir yıl dileğinde bulundu.
 
Üç aylık yaz tatilinin ardından 16 milyon 400 bin öğrenci ve 873 bin öğretmen için ders zili çaldı. Uzun bir tatilin ardından arkadaşlarını gören öğrenciler birbirlerine sarıldı, hasret giderdi. Veliler ilk ders günü çocuklarını yalnız bırakmadı. Veliler de çocuklarıyla birlikte ilk törenin başlamasını bekledi. Heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler törenin ardından sınıflarına girdi. Öğrenciler, başarılı bir yıl olmasını ümit ettiklerini dile getirdi. 
 
Öğrencilerle birlikte kendisinin de çok heyecanlı olduğunu kaydeden Mehtap Kama, "8. Sınıftayız. Bu yıl TEOG'da var. Zorlu bir yıl olacak" ifadelerini kullandı. 
 
Yeni öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını dilediğini kaydeden İbrahim Şimşek, "İnşallah sokakların bataklığından uzak bir yıl olur. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun." diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem