Öğrenci servisi devrildi! 2'si öğrenci 3 kişi hayatını kaybetti

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 2 öğrenci ve sürücü yaşamını yitirdi. Kazada 7 öğrenci de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Öğrenci servisi devrildi! 2'si öğrenci 3 kişi hayatını kaybetti

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında öğrenci servisi devrildi. İlk belirlemelere göre 2 öğrenci ve servis sürücüsü hayatını kaybetti, 7 öğrenci ise yaralandı.

Olay, Saraykent ilçesinden Söğütlü köyü yönüne seyir halinde olan öğrenci servisinin Söğütlü köyü mevkisinde kontrolden çıkmasıyla yaşandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenciler ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada aracın tek taraflı kaza yaptığını belirtti.

Vali Özkan, “Saraykent ilçesinden Söğütlü'ye giden servis aracı tek taraflı kazaya karışıyor. Kazada maalesef 2 öğrencimiz ile servis şoförü vefat ediyor. Geri kalan 7 öğrencimiz yaralı. Birinin kalça kırığı var, diğerlerinin durumlarının iyi olduğu belirtiliyor.” ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.