Öcalan yakınlarıyla görüşecek!

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ve İmralı'da bulunan diğer hükümlülerin yakınları olağan görüşme için adaya hareket etti.Her ayın 2 ve 4. Pazartesi günleri yapılan aile görüşüne gitmek üzere Öcalan ve Cumali Karsu, Hasbi Ayde

Öcalan yakınlarıyla görüşecek!

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ve İmralı'da bulunan diğer hükümlülerin yakınları olağan görüşme için adaya hareket etti.

Her ayın 2 ve 4. Pazartesi günleri yapılan aile görüşüne gitmek üzere Öcalan ve Cumali Karsu, Hasbi Aydemir, Bayram Kaymaz ve Şehmuz Poyraz'ın yakınları sabah saatlerinde Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na geldi. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ile diğer hükümlülerden Cumali Karsu'nun kardeşi Ramazan Karsu ve ablası Altun Aydemir, Hasbi Aydemir'in kardeşi Ayser Aydemir, Bayram Kaymaz'ın annesi Medine Kaymaz ve Şehmuz Poyraz'ın ablası Felek Cızlaşmak Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından İmralı'ya hareket etti. Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ve diğer mahkum yakınları gazetecilere açıklama yapmadı. Mahkum yakınlarının yanlarında çok sayıda eşya getirdikleri gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler