"O silahlar açıklansın!"

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Yarbay Mustafa Dönmez'in evinde bulunan silah ve mühimmat ile ilgili olarak, “Bu konunun, soruşturmanın netleşmesini herkesten fazla biz istiyoruz” dedi.Genelkurmay Başkanlığı İletişim

"O silahlar açıklansın!"

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Yarbay Mustafa Dönmez'in evinde bulunan silah ve mühimmat ile ilgili olarak, “Bu konunun, soruşturmanın netleşmesini herkesten fazla biz istiyoruz” dedi.

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak,  geçtiğimiz günlerde vefat eden malul gazi emekli Albay Abdülkerim Kırca hakkında bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili olarak “meslek  ilkelerine aykırı yayın yapıldığı” gerekçesiyle Basın Konseyi ve Gazeteciler  Cemiyeti nezdinde gerekli girişimde bulunulduğunu ve bir basın organına yönelik  “yaptırım uygulanmasının” talep edildiğini bildirdi.

Abdülkerim Kırca'nın basında yer alan bir haberin ardından intihar ettiği ileri sürülmüştü. Genelkurmay Başkanlığı olayın hemen ardından 'yargısız infaz' yapıldığını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler