O savcılar görevden uzaklaştırıldı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Zekeriya Öz’ün de aralarında bulunduğu 4 cumhuriyet savcısının, haklarındaki soruşturma tamamlanana kadar görevlerinden uzaklaştırılmasına karar verdi.17-25 Aralık soruşturmalarının savcılarıyla ilgili soruşturma izni v

O savcılar görevden uzaklaştırıldı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Zekeriya Öz’ün de aralarında bulunduğu 4 cumhuriyet savcısının, haklarındaki soruşturma tamamlanana kadar görevlerinden uzaklaştırılmasına karar verdi.

17-25 Aralık soruşturmalarının savcılarıyla ilgili soruşturma izni verilmesinin ardından toplanan HSYK 2. Dairesi, meslekten ihraçları talep edilen savcılar Zekeriya Öz, Muammer Akkaş, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç’in durumunu görüştü. Toplantıdan, soruşturma sonuçlanıncaya kadar savcıların görevden uzaklaştırılmaları kararı çıktı.

Haklarındaki soruşturma tamamlandıktan sonra da, 4 savcının meslekten ihraç edilip edilmeyeceklerine karar verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler