O polisler serbest

Paralel yapı iddialarına ilişkin haklarında yakalama kararı üzerine adliyeye gelerek teslim olan iki polis ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Paralel yapı iddialarına ilişkin yürütülen "Casusluk"soruşturmasında savcının itirazı üzerine 17 polis hakk

O polisler serbest

Paralel yapı iddialarına ilişkin haklarında yakalama kararı üzerine adliyeye gelerek teslim olan iki polis ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

Paralel yapı iddialarına ilişkin yürütülen "Casusluk"soruşturmasında savcının itirazı üzerine 17 polis hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Hakkında yakalama kararı çıkan şüphelilerden Mehmet Kılıç ve Hidayet Kemal teslim olmuştu. İki şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli polislerden Mücahit Gökoğlu ve Faruk Kıvrak bugün öğlen saatlerinde adliyeye gelerek teslim olmuştu. Nöbetçi hakimlikçe sorgulanan iki polis memuru daha sonra serbest bırakıldı.

Yakalama kararı üzerine ifadesi alınarak serbest bırakılan polis sayısı 4'e yükselirken, aralarında Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü ve Emniyet Amiri Gafur Ataç'ın da bulunduğu 13 polis hakkındaki yakalama kararı ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler