Nurseli İdiz'in ifadesi alınıyor

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 19 şüphelinin sorgu ve işlemlerinin tamamlanması için ek gözaltı süresi alındığı belirtildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla, dün,

Nurseli İdiz'in ifadesi alınıyor

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 19 şüphelinin sorgu ve işlemlerinin tamamlanması için ek gözaltı süresi alındığı belirtildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla, dün, Ankara, İstanbul, İzmir, Hakkari ve Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 19 kişinin İstanbul'daki sorgu ve işlemlerine devam ediliyor.

Bu şüpheliler arasında yer alan 5 teğmen ve bir askeri öğrencinin işlemlerinin İstanbul Merkez Komutanlığında, avukat Levent Temiz, oyuncu Nurseli İdiz ve ''Sisi'' olarak bilinen menajer Seyhan Soylu'nun da bulunduğu diğer 13'ünün işlemlerinin ise İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yapıldığı öğrenildi.
Sorgu ve işlemleri için ek gözaltı süresi alındığı belirtilen şüphelilerden bazılarının avukatları, emniyet müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine gelerek müvekkilleriyle görüştü.

''Ergenekon'' davası çerçevesinde şu anda aralarında emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de olduğu 46 kişi tutuklu bulunuyor.

Devam eden soruşturma kapsamında ise Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur ve emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un aralarında yer aldığı 10 kişinin tutukluluğu da sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler