Nişanlıya Kameralı Tecavüz

Başkasıyla sevişirken yakaladığı nişanlısını kaçırıp tecavüz eden ve görüntülerini internete yaymakla tehdit eden M.K.T. tutuklandıAntalya Kundu bölgesindeki beş yıldızlı bir otelde kat görevlisi olan E.A, aynı dönem işe başladıkları garson sevgilisi M.K.

Nişanlıya Kameralı Tecavüz

Başkasıyla sevişirken yakaladığı nişanlısını kaçırıp tecavüz eden ve görüntülerini internete yaymakla tehdit eden M.K.T. tutuklandı

Antalya Kundu bölgesindeki beş yıldızlı bir otelde kat görevlisi olan E.A, aynı dönem işe başladıkları garson sevgilisi M.K.T. ile geçen yıl Eylül ayında nişanlandı. Kısa sürede terfi ederek 'kat şefi' konumuna yükselen E.A. ile amiri pozisyonunda olduğu nişanlısının arası açılmaya başladı.

Nişanlısı işten atılınca terketti

Genç kız 'şef' olması nedeniyle otelin kendisine verdiği lojmana yerleşirken, M.K.T. de onunla aynı lojmana yerleşti. Otel yönetimi, mesai arkadaşlarıyla sürekli tartıştığı ve son olarak da otel yönetimi aleyhine iş mahkemesine dava açtığı için M.K.T.'nin işine son verdi. Garson genç, işten atılınca, iki arkadaşıyla tuttukları eve geçti. Nişanlısı ise otelde çalışmaya devam etti.

Sana olan aşkım bitti mesajı

M.K.T.'nin agresif davranışlarından sıkılan E.A., bir süre sonra cep telefonundan “Sana olan aşkım bitti” mesajı geçti. E.A., kısa bir süre sonra da aynı otelde ön büro müdürü olan C.A. ile ilişkiye başladı. 30 Nisan gecesi otelin lojmanlarına gelen M.K.T., kendisinde kalan anahtarla kapıyı açıp girdiğinde, eski nişanlısını yeni sevgilisiyle sevişirken yakaladı. Yeni sevgili C.A. pencereden atlayıp kaçarken, eski nişanlısını döven M.K.T., güvenlik görevlileri tarafından otelden atıldı.

Artık benim seks kölemsin

Aynı gece eski nişanlısını arayan genç, konuşmak istediğini söyledi. İkili, Çallı Semtinde buluştu. Terk edilmeyi içine sindiremeyen ve bir de eski nişanlısını sevgilisiyle yakalayan M.K.T., üzerindeki iki bıçakla E.A.'yı tehdit ederek 400 metre uzaklıktaki evine götürdü. Bıçakları masanın üzerine yan yana koyan M.K.T., kadının soyunmasını istedi. Evin içinde çırılçıplak kalan E.A.'yı önce döven M.K.T., ardından da tecavüz etmeye başladı. Çok sayıda fantezi deneyen saldırgan, genç kıza oral seks yaptırdı, ardından da anal yoldan ilişkiye girdi. M.K.T, bu cinsel saldırısını da cep telefonunun kamerasıyla kaydetti. Eski nişanlısına işkence yapan çılgın genç, cep telefonunun kamerasına, “Bunları kendi isteğimle yapıyorum” da dedirtti.

Dayak sahnelerini, genç kızın yalvarmalarını ve tecavüz sahnelerini kaydeden saldırgan, “Bundan sonra seks kölem olacaksın. Polise gidersen bu görüntüleri internette yayınlarım. Bu çektiğim görüntüleri tüm işyerindekiler izler. O.....” diye tehdit etti. Saatler süren saldırının ardından vücudunun bir çok yerinde yara ve morluklar oluşan genç kız serbest bırakılınca polise başvurdu.

“FANTEZİ YAPTIK”

Gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede 2 Mayıs'ta tutuklanan M.K.T, “Biz nişanlımla fantezi yaptık. Zaman zaman sevişme sahnelerimizi kameraya çekmekten zevk alıyoruz. Bundan kime ne? Ayrıca kamerada nişanlım da söylüyor kendi isteğiyle yaptığını” diye kendini savundu. E.A, psikiyatri tedavisi görmeye başladı. Tutuklanan M.K.T, Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem