Nihat Özdemir'e Erdoğan Fırçası

Dünya Rizeliler günü etkinlikleri için memleketine gelen başbakan Recep Tayip Erdoğan, İyidere Sarayköy Tüneli'nin florasanla aydınlatıldığını görünce kızdı.İşadamlarına ödül töreninde konuşan Erdoğan, Karadeniz sahil yolunun tamamlanmasıyla Samsun'dan Ar

Nihat Özdemir'e Erdoğan Fırçası

Dünya Rizeliler günü etkinlikleri için memleketine gelen başbakan Recep Tayip Erdoğan, İyidere Sarayköy Tüneli'nin florasanla aydınlatıldığını görünce kızdı.

İşadamlarına ödül töreninde konuşan Erdoğan, Karadeniz sahil yolunun tamamlanmasıyla Samsun'dan Artvin'e kadar rahat yolculuk florasanla yapma imkanı buldum. Ufak tefek eksiklikler var. Nihat bey, “Limak'ın sahibini kastederek tünelde aydınlatmayı bir an önce kaldırırsa çok daha güzel olacak. Miting bir vatandaşın bunu kartona yazıp göstermesi beni mahcup etti” dedi.

Erdoğan karayolları genel müdürlüğüne de seslenerek, Karadeniz sahil yoluyla ilgili bu tip işleri bir an önce bitirin talimatı vererek, “Böyle yamalı bohça gibi bazı yerler yapılmış, bazı yerler ise yarım kalmış, artık yakışanı yapın” diye konuştu.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel