Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Nihat Özdemir düğmeye bastı. Bugün 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı.

Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri için geri sayım sürerken Nihat Özdemir'den flaş bir hamle geldi. Bugün 3. Lig ekiplerinin kulüp başkanları ile iftar organizasyonunda bir araya gelen Özdemir, burada yaptığı konuşmada aday olacağını açıklayıp "Benim de görev yaptığım Yıldırım Demirören başkanlığındaki federasyonumuz başarılı işler yaptı. Birçok ilke imza attık. Yeni gelecek federasyon da bayrağı daha yukarılara taşıyacak. Ben ve arkadaşlarım bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

TFF Başkan adayı Nihat Özdemir kulüp başkanlarına ayrıca şu açıklamalarda bulundu: "Tesis yardımları için bütün kulüplerimize destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Hepinizin bildiği gibi deplasmanlara giderken ve gelirken önemli derecede yol masraflarınız olmaktadır. O masraflara katkıda bulunsun diye bütçemizden gerekli ödenekleri ayırdık. İnşallah yeni yılda da birkaç gün içerisinde bütçemizi bağlayıp sizin huzurunuzda genel kurulda sunacağız. Tesis yardımlarımıza devam edeceğiz. Eşit miktarda destek olma prensibini hep koruduk. Ve korumaya da devam edeceğiz. Kimseyi kayırmadık. Kimsenin hakkını kimseye yedirtmemeye çalıştık."

Kulüp Başkanları iftarda söz alırken Nihat Özdemir'in başkanlığı için desteklerini açıkladılar. Öte yandan, Özdemir'in seçimlere tek aday olarak girmesi bekleniyor.

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem