Nadide lahana ile zayıfladı

Nadide Sultan verdiği kiloları ve yeni imajı büyük beğeni topladı. Albümü için yaklaşık on kilo veren kendini tepeden tırnağa yenileyen ünlü sanatçı, bu arada kilolarından kurtulmak için kullandığı lahana çorbası kapsülü de kendisine milyarlar kazandırdı.

Nadide lahana ile zayıfladı

Nadide Sultan verdiği kiloları ve yeni imajı büyük beğeni topladı. Albümü için yaklaşık on kilo veren kendini tepeden tırnağa yenileyen ünlü sanatçı, bu arada kilolarından kurtulmak için kullandığı lahana çorbası kapsülü de kendisine milyarlar kazandırdı. Ürünü Almanya'dan ithal eden firma yetkilileri Nadide Sultan'a hayır diyemeyeceği bir teklifte bulundular. Zayıflayarak hem kilolarından kurtulan hem de cebini dolduran Nadide Sultan "Ben katıldığım bir iki programda zayıflamamın sırrını açıklamıştım. Firma yetkilileri de benimle irtibata geçtiler. İyi bir teklifti. Kabul ettim' dedi. Nadide Sultan anlaşmadan ne kadar ücret aldığını ise açıklamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler