Muş şehidine ağladı

Şehit Er İrkoş'un cenazesi, Muş Havaalanı'ndan alınarak ambülansla Bulanık ilçesi Sarıpınar beldesine getirildi. Sarıpınar Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Kurmay Binbaşı Orhan Akdoğan, “Hepimiz vatanın bekası için canımızı vermek pahasına yem

Muş şehidine ağladı
Şehit Er İrkoş'un cenazesi, Muş Havaalanı'ndan alınarak ambülansla Bulanık ilçesi Sarıpınar beldesine getirildi.

Sarıpınar Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Kurmay Binbaşı Orhan Akdoğan, “Hepimiz vatanın bekası için canımızı vermek pahasına yemin ettik” dedi.

Cenaze namazının ardından omuzlara alınarak Sarıpınar beldesi mezarlığına götürülen şehit cenazesi burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Er'in babası Selahattin İrkoş, oğlunun şehit olduğunu gece rüyasında gördüğünü belirterek, “Dün gece oğlumu 3 kez rüyamda gördüm. Her defasında baş ucumda gözüküyordu. Her uyanışımda oğlumun yanımda olduğunu sandım, ama yoktu.

Benim ciğerim yandı, başkasının yanmasın.” dedi.

Anne Güzel İrkoş da şehit oğlu ile en son geçen cumartesi günü telefonla görüştüğünü belirterek, “Bana görev yerinin çok rahat olduğunu söylemişti. Bu sabah da askerler tarafından şehit haberi bize iletildi”.

Cenaze törenine Muş Valisi Erdoğan Bektaş, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Bulanık Kaymakamı Fatih Aksoy, Malazgirt Kaymakamı Bilal Yavaş, Muş Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, belediye başkanları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem