Muhtar İki Azasını Öldürdü

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaklaşık bir ay önce Kaymakamlık tarafından görevinden alınan eski köy muhtarı, köyün 2 azasını tabancayla vurarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre, Kızılcahamam'ın Kocalar köyünde yaklaşık bir ay önce Kaymakamlık tarafından

Muhtar İki Azasını Öldürdü

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaklaşık bir ay önce Kaymakamlık tarafından görevinden alınan eski köy muhtarı, köyün 2 azasını tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kızılcahamam'ın Kocalar köyünde yaklaşık bir ay önce Kaymakamlık tarafından zimmetine para geçirdiği iddiasıyla görevinden alınan eski muhtar Fehmi Ö. su meselesi nedeniyle köyün azaları Hayrullah Çalışkan (66) ve Emin Çalışkan (70) ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fehmi Ö, tabancayla Hayrullah ve Emin Çalışkan'a ateş etti. Hayrullah ve Emin Çalışkan yaşamını yitirirken, Fehmi Ö. olay yerinden kaçtı.

Yetkililer, Fehmi Ö'nün yakalanması için çalışma başlatıldığını ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydettiler.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem