Muharrem Sarıkaya muhabire tokat attı, görüntülere tepki yağdı

Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya tepki yağıyor.

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle kente giderek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yapan gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın çalışana tokat attığı görüntüler tepki topladı.

ÇALIŞANA TOKAT ATTI

Ortaya çıkan görüntülerde, Fatma Şahin ile röportaj yapan Muharrem Sarıkaya'nın ses bağlantısını kontrol eden İHA muhabirine kızarak tokat attığı görülüyor. Sarıkaya, tokat attıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi Şahin'le konuşuyor.

GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞIYOR

Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya tepki yağıyor.

MUHARREM SARIKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Gazeteci Muharrem Sarıkaya görüntülerin kamuoyuna yansımasının ardından Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Sarıkaya yaptığı açıklamada, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayınz Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…" ifadelerini kullandı.

FATMA ŞAHİN'DEN DE BİR AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili bir açıklamada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şahin, "Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya'nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Muharrem Sarıkaya kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi." dedi.

İHA MUHABİRİ: SARIKAYA'YA DAVA AÇACAĞIM

İHA muhabiri Ahmet Demir Muharrem Sarıkaya'ya dava açacağını belirterek, "Görevim olmasa da ilgilenip telefonumu verdim ve sonrasında bana bu hamleyi yaptı Çok zoruma gitti bir şey yapamamak ve karşındaki insanın bir şey yapmaması. Avukatımla görüştüm. Salı günü itibarıyla kendisine dava açacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem