Muhammet Balta; "Hedefimiz büyük Türkiye’nin büyük Trabzon’u olacaktır"

Haber61 ekibi AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'yı ziyaret etti.

Muhammet Balta; "Hedefimiz büyük Türkiye’nin  büyük Trabzon’u olacaktır"

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Haber61 ekibi başkentte ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber61 İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu, Yayın Danışmanı Levent Ustabaşı, AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde Trabzon birinci sıra adayı olan Milletvekili Muhammet Balta’yı milletvekili makamında ziyaret ederek, Trabzon hakkında görüşlerini dinlediler ayrıca sorunlarla ilgili istişare ve çözüm önerileri ile kenti ileriye taşıyacak projeleri konuştular.

EMİN ADIMLARLA

yrıca TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon’un dünyanın mega şehri olma yolunda ilerlediğini ifade ederek, “ Trabzon en büyük dönüşümü AK Parti ile yaşamıştır. Aynı şekilde bu dönüşüm mega şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.

BAMBAŞKA OLACAK

“Erzincan Demiryolu hızlı tren hattı projesini, Çukurçayır’dan geçen Kanuni Bulvarı’nı” işaret eden Balta şunları söyledi; ”Bu projeler ulaşımda yaşanan sorunları büyük bir şekilde çözecek. Ayrıca sadece bunlarla yetinmiyoruz. Trabzon bir kaç yıla adeta bambaşka olacak. 

BİZE BUNU SÖYLÜYORLAR

Herkesin görmek ve yaşamak istediği bir noktaya gelen kentimiz, ulaşım alt yapı sorunlarının tamamının bitmesi, doğalgaz hattının tamamen hizmete girmesi ve kentsel dönüşümlerin tamamlanmasıyla muhteşem bir şehir haline gelecek. Şu anda bunu farkeden gurbetçi hemşerilerimiz dönüş yapıyorlar. Gittiğimiz yerlerde bize bunu söylüyorlar. Avrupa’dan farksız diyorlar. Eksikleri yok mu var. Bu eksikleri hızlı bir şekilde gidermeye çalışıyoruz. 

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Trabzon, milletvekili onurunu tekrar bize vermesinden dolayı müteşekkirim.  24 Haziran seçimlerinde 16 yıldır iktidarımız ile ilgili vatandaşlarımızdan güzel şeyler duyduk. ‘Önemli projelere imza attınız, iyi yönettiniz. Memlekette yaparsa, yine AK Parti yapar’ diyerek bizlere destek oldular.

BÖYLE BİLİNSİN

16 yıllık AK Parti iktidarımızda Ülkemiz sağlıktan, eğitime, turizmden enerjiye, sanayiden, ulaşıma, tarımdan ekonomiye kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı. Biz Trabzon için Türkiye için yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı teminat göstererek önümüzdeki yıllarda neler yapacağımızı anlatıyoruz. 2023, 2051 ve 2073 hedeflerimizi anlatıyoruz. Hedefimiz büyük Türkiye’nin büyük Trabzon’u olacaktır.  Bu böyle bilinsin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem