Muhalefet Yüce Divan kararına ne dedi?

4 eski Bakan’la ilgili karar sonrası Meclis Soruşturma Komisyonu’nun CHP ve MHP’li üyeleri basın toplantısı düzenledi.Komisyon üyesi olmayan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök şunları söyledi:Konu kesinleşmemiştir. Bu konu TBMM'nin önüne gelecektir. Karar g

Muhalefet Yüce Divan kararına ne dedi?

4 eski Bakan’la ilgili karar sonrası Meclis Soruşturma Komisyonu’nun CHP ve MHP’li üyeleri basın toplantısı düzenledi.

Komisyon üyesi olmayan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök şunları söyledi:

Konu kesinleşmemiştir. Bu konu TBMM'nin önüne gelecektir. Karar geldiği zaman bizde CHP olarak elbette ki bu konuda belge ve bilgileri değerlendirdikten sonra yüce divana sevk önerimizi sunacağım. İşte o zaman kendisini namuslu timsali gösteren, kimi zaman ağlayan, o bakanları o milletvekillerini ayrı ayrı göreceğiz. Hepsinin vicdanlarına nasıl hakim olduklarını göreceğiz. Kimin talimat verdiğini, Meclis'te yapacağımız oylamada göreceğiz.

Bugün AKP'nin soruşturma komisyonu yükseklerden gelen talepleri uygulamıştır. Gözümüz AKP'li milletvekillerinin üzerindedir. Kimi zaman işine geldiği zaman doğruluktan düzgünlükten bunları kimi zaman hadislerle desteklemekten çekinmeyen AKP'li vekillerinin her birinin yüzlerine bakacağız.

Cumhuriyet tarihinin en ağır yolsuzluk olayında acaba iktidar partisi ne yapıyor? İktidar partisi yolsuzluktan rüşvetten kurtulacağını zannediyor bakanları bu şekilde aklayacağını düşünüyorsa fena halde yanılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler