Muğla'da 3.3 lük deprem oldu

Deprem sonrası panikleyen vatandaşlar evlerini boşaltarak sokağa çıktı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Merkezi'nden alınan bilgilere göre u akşam saat 20.49'da merkez üstü Muğla il merkezi olan ve 2.4 kilometre derinlikte

Muğla'da 3.3 lük deprem oldu
Deprem sonrası panikleyen vatandaşlar evlerini boşaltarak sokağa çıktı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Merkezi'nden alınan bilgilere göre u akşam saat 20.49'da merkez üstü Muğla il merkezi olan ve 2.4 kilometre derinlikte 3.3 şiddetinde orta büyüklükte bir deprem meydana geldi.

Yaklaşık 4 saniye süren depremin yerüstüne yakın bir mesafede meydana gelmesi nedeniyle vatandaşlar deprem sonrası telaşla sokağa fırladı. Muğla merkez, çevre ilçe, belde ve köylerde hissedilen deprem sonrası, Muğla'nın Akyol Mahallesi'nin tamamı, Muslihittin Mahallesi, Turgutreis Caddesi, Karamehmet Mahallesi ve Hacırüstem Mahallesinin bir kısmında elektrikler kesildi.

Muğla'nın eski yerleşim birimlerinin bulunduğu mahallerde elektrikler yaklaşık 15 dakika sonra tekrar devreye sokuldu. Deprem sonrası Muğla merkez, ilçe ve beldelerinde herhangi bir hasar meydana gelmezken, vatandaşlar tedbir amacıyla bir süre evlerine giremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem