M.Kemal'i gördüm düşündümde

Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konsere Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yüksel Sönmez, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Hakkari

M.Kemal'i gördüm düşündümde
Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konsere Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yüksel Sönmez, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan piyade onbaşı Bayram Yıldırım, çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Sanatçı Erol Evgin, orkestrası ile sinevizyon eşliğinde şarkı ve şiirler seslendirdi. Uzun süre ayakta alkışlanan Evgin'e, Vali Okutan ve Rektör Prof. Dr. Özen, teşekkür plaketi ile çiçek sundu.

-YILDIRIM'A ÜNİVERSİTEDEN İŞ SÖZÜ-

Rektör Özen, piyade onbaşı Yıldırım'ı sahneye davet ederek, maddi yardımda bulundu ve Türk Bayrağı hediye etti. Yıldırım, bayrağı öperek teslim aldı.

Özen, Yıldırım'ın üniversitede kadrolu personel olmasını sağlamak amacıyla çalışma başlattıklarını belirterek, ''Gazimizin, üniversite personeli olması için Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı nezdinde çalışma başlattık, yazışmalarımız devam ediyor.

Gazimiz en kısa zamanda üniversitemizin kadrolu personeli olarak hayatını devam ettirecektir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler