MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! İki kritik isim Cezayir'de yakalandı

Firari FETÖ mensubu Mustafa Tan ve Mustafa Bircan, Cezayir'de yakalandı.

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! İki kritik isim Cezayir'de yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ mensubu firari iki ismi Cezayir'de başarılı bir operasyonla yakaladı.

Firari teröristler Mustafa Tan ve Mustafa Bircan, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçlamasıyla aranıyordu.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, MİT ve Emniyet ekipleri, Mustafa Tan ve Mustafa Bircan'ın yakalanması için Cezayir'de koordineli bir operasyon düzenledi.

Yakalanan Mustafa Tan ve Mustafa Bircan'ın, FETÖ'nün Cezayir yapılanmasında aktif roller üstlendiği ve örgüte maddi destek sağladığı belirtildi.

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! İki kritik isim Cezayir'de yakalandı

Ayrıca, bu şahısların ABD'deki FETÖ sorumlularıyla da irtibat halinde olduğu ve Cezayir'deki örgütsel faaliyetlerin organizasyonunu sağladıkları ifade edildi.

Operasyonun ardından Mustafa Tan ve Mustafa Bircan, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler