MİT sonunda doğruladı

"Ergenekon" davasına bakan mahkemeye MİT'ten gönderilen yazıda, Tuncay Güney ile Tuncay Güney İpek'in aynı kişi olduğu belirtildi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Mahkeme Heyeti Başkanı Köksal Şengün, dava dosyasına gelen evrakları okudu.

MİT sonunda doğruladı
"Ergenekon" davasına bakan mahkemeye MİT'ten gönderilen yazıda, Tuncay Güney ile Tuncay Güney İpek'in aynı kişi olduğu belirtildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Mahkeme Heyeti Başkanı Köksal Şengün, dava dosyasına gelen evrakları okudu.

MİT'ten gelen yazıda, Tuncay Güney ile Tuncay Güney İpek'in aynı kişi olduğunun ve bu kişinin zaman zaman "İpek" soyadını kullandığının belirtildiğini kaydeden Başkan Şengün, yazıda bu kişinin nüfusa da "Tuncay Güney" olarak kayıtlı olduğunun bildirildiğini ifade etti.

Başkan Şengün, Güney ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından gönderilen dosyasında da "şüpheli" olarak soruşturmasının devam ettiğinin bildirildiğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem