MİT mensubu ailesine kurşun yağdırdı: 2 ölü, 1 yaralı

Bursa'da MİT mensubu baba, eşi ve kızına kurşun yağdırıp intihar etti. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.Olay, saat 02.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik ilçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesinde bulunan apartmanın 3. katında meydana geldi. Milli İstihbarat

MİT mensubu ailesine kurşun yağdırdı: 2 ölü, 1 yaralı

Bursa'da MİT mensubu baba, eşi ve kızına kurşun yağdırıp intihar etti. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik ilçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesinde bulunan apartmanın 3. katında meydana geldi. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personeli olarak görev yaptığı Erzurum'dan İzmir'e tayini çıkan K.Ş, 10 gün önce Gemlik ilçesindeki kayınpederi Osman Sever'in evine geldi. K.Ş gece saat 02.00 sıralarında beylik tabancasıyla önce eşi 37 yaşındaki Seçil Ş'yi'i, ardından 10 yaşındaki kızı küçük kızı Eda Ş'yi vurdu. Daha sonra K.Ş intihar etti. Silah sesleri üzerine uyanan kayınpeder Osman Sever, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede K.Ş ve ve Eda Ş'nin öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan Seçil Ş. ise 112 Acil Servis ambulansı ile Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken olayı gazetecilere anlatan Osman Sever, "Aramızda herhangi bir kavga ve gürültü yoktu, damadım MİT mensubuydu, Erzurum'da görev yaparken tayini İzmir'e çıktı, 1 hafta 10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi" dedi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler