Minik Serçe büyüledi

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Starwood Hotels and Resort Worldwide ile Adalı Holding’in ortak yatırımı olan Adana Sheraton Oteli’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konser verdi. Otelin, Seyhan Nehri kıyısındaki havuz başında düzenlenen resepsiyona

Minik Serçe büyüledi
Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Starwood Hotels and Resort Worldwide ile Adalı Holding’in ortak yatırımı olan Adana Sheraton Oteli’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konser verdi.
 
Otelin, Seyhan Nehri kıyısındaki havuz başında düzenlenen resepsiyona, Starwood Hotels and Resort Worldwide ile Adalı Holding’in yöneticileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, belediye başkanları ve çok sayıda davetliler katıldı. Resepsiyonun sonunda havai fişek gösterisi yapıldı. Ardından Sezen Aksu sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi. Şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan ‘Minik Serçe’nin sahne performansı büyük beğeni topladı.
7a263b14-6f5e-46bc-bb17-7260977778b6.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler