Mini Etekli Diye Uçağa Alınmadı

ABD'de üniversite öğrencisi Kyla Ebbert, mini eteğiyle Teksas'a gitmek için Southwest Airlines Havayolu'na ait uçağa bindi. Hostesler, uçak hareket etmeye hazırlandığı sırada, 23 yaşındaki genç kadına “Fazla açık giyinmişsiniz. Bu haliniz çok kışkırtıcı..

Mini Etekli Diye Uçağa Alınmadı

ABD'de üniversite öğrencisi Kyla Ebbert, mini eteğiyle Teksas'a gitmek için Southwest Airlines Havayolu'na ait uçağa bindi. Hostesler, uçak hareket etmeye hazırlandığı sırada, 23 yaşındaki genç kadına “Fazla açık giyinmişsiniz. Bu haliniz çok kışkırtıcı... Şirketimiz aile havayoludur. Müşterilerimizden uzak durun ve uçağı terk edin” uyarısında bulundu. Neye uğradığını şaşıran Kyla, kıyafetinin neresinin açık olduğunu sorunca “Her tarafı” cevabını aldı. Kyla apar topar uçaktan çıkarıldı. Daha sonra üzerine küçük yeşil bir hırka giyen ve tişörtünü aşağı çeken kadın görevlileri ikna ederek uçaktan indirilmekten son anda kurtuldu. Yaşadıkları karşısında şoka giren Kyla, “Uçaktaki bütün gözler üzerimdeydi. Bana yapılan uyarıları herkes duydu. Kendimi çok aşağılanmış hissettim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler