Milyarlık Tesbihlere İlgi Büyük

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden emekli olduktan sonra 20 yıldır tespih satan 70 yaşındaki Murat Şaşmaz Sağlamcı, uzunluğu 10 ila 25 santimetre arasında değişen tespihlerin 100 milyon ile 5 milyar liraya kadar alıcı bulduğunu söyledi.Tespihlerin antika olduğu

Milyarlık Tesbihlere İlgi Büyük

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden emekli olduktan sonra 20 yıldır tespih satan 70 yaşındaki Murat Şaşmaz Sağlamcı, uzunluğu 10 ila 25 santimetre arasında değişen tespihlerin 100 milyon ile 5 milyar liraya kadar alıcı bulduğunu söyledi.

Tespihlerin antika olduğunu belirten Sağlamcı, "Ofisten emekli olduktan sonra tespih satmaya başladım. Tespihlerimin fiyatları 100 milyon ile 5 milyar arasında değişiyor. Özellikle koka ağacı ve çam balından yapılan tespihler çok değerli" dedi.

Tespih satışlarının gurbetçilerin izine gelmesiyle arttığını söyleyen Sağlamcı, "Tespih satışları gurbetçi hemşerilerimizin gelmesiyle birlikte arttı. Gurbetçilerimiz özellikle koka ağacından yapılmış tespihlerle çam balından yapılmış tespihlere ilgi gösteriyor. Şükürler olsun ki işlerimiz iyi ve halkımız kaliteli tespih kullanıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem