Milletvekili Bitmez'in sağlık durumu için açıklama! "Kalp krizi geçirdi..."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hasan Bitmez'in sağlık durumu ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM'de konuşmasını tamamladığı esnada baygınlık geçiren ve hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Tunç'un açıklamaları şu şekilde;

"DURUMU KRİTİK"

Konuşması tam biterken baygınlık geçirdi. Doktorlar hemen müdahale etti. Kalp masajı yaptılar. 20-25 dakika Meclis'te mücadele edildi. Sonra ambulansla şehir hastanesine nakledildi. Acilde yoğun bir çaba gösteriliyor. Durumu tabii biraz kritik. Dua ediyoruz. Bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz ama doktorlardan durumunun biraz kritik olduğuna dair bilgiler aldık. Umarım kısa sürede iyileşerek aramıza döner.

Bütün milletvekilimiz kenetlenmiş durumda. Tekrar vekilimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız da süreci yakından takip ediyor. Hepimize geçmiş olsun.

"KALP KRİZİ GEÇİRDİ"

Bitmez'in sağlık durumuna dair konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ise, "Hasan Bitmez bir kalp krizi geçirdi. Şu anda şehir hastanesinde gerekli müdahaleler için acil bölümünde. Tedavisi sürüyor. Rabbimden şifa diliyorum. İnşallah yeniden sağlığına kavuşur ve aramıza döner" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler