''Miami’de ev almadım''

Sevdanın Son Vuruşu isimli şarkının yeni albümün çıkış parçası olmayacağını belirten ve yeni albümün ismini sır gibi saklayan Tarkan, “Heyecanımı sevenlerimin de paylaşmasını istedim. Bu sadece yemekten önceki leziz bir aperatif. Herkes albümü beklesin mu

''Miami’de ev almadım''

Sevdanın Son Vuruşu isimli şarkının yeni albümün çıkış parçası olmayacağını belirten ve yeni albümün ismini sır gibi saklayan Tarkan, “Heyecanımı sevenlerimin de paylaşmasını istedim. Bu sadece yemekten önceki leziz bir aperatif. Herkes albümü beklesin muhteşem bir albüm geliyor. İsmini haftaya kadar gizliyoruz sır” diyerek sevenlerine müjde verdi.

Albüm sonrası dertlerini unutmak için Miami’de aldığı eve gideceği haberlerini yalanlayan Tarkan, “Miami’de ev almadım. Bu haber külliyen yalan. Hiçbir yere gittiğim yok. Bu sene Amerika’ya gitmiyorum. Albümün mutluluğunu Türkiye’de sevenlerimle paylaşacağım.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler