MHP vekil adayı listesini YSK'ya sundu!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),milletvekili aday listesini (YSK) Yüksek Seçim Kurulu'na sundu.

MHP vekil adayı listesini YSK'ya sundu!

14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Milliyetçi Hareket Partisi aday listelerini teslim etmek üzere MHP'den Semih Yalçın ve Feti Yıldız beraberindeki heyetle YSK'ya giriş yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) milletvekili aday listesini teslim etmek üzere Semih Yalçın ve Fethi Yıldız beraberindeki heyetle YSK'ya giriş yaptı. MHP'nin 600 kişilik aday listesinin tamamı YSK'ya teslim edildi.

MHP vekil adayı listesini YSK'ya sundu!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 14 Mayıs pazar günü yapılacak seçimde milletvekili adaylarımızın listesini YSK'ya sunmuş bulunuyoruz. Seçimlerin hayırlı olmasına diler, aziz milletimize güveniyoruz. Seçim barajı yüzde 7'ye düşürülmüştür, ilk defa bu seçimde kullanılacaktır. Böylece daha fazla partinin ve fikrin temsil edilmesi amaçlanmıştır. Bu yapılar hepinizin bildiği gibi CHP'ye iltica etmişlerdir. MHP'nin kurumsal kimliği her türlü matematik formülünün üzerinde olduğunu hatırlatırız" dedi.

"LİSTEDE 90 KADIN ADAY VAR"

Listede 90 kadın adayın olduğunu belirten Yıldız, "14 Mayıs'ta milletmiz tercihini Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanacaktır. Zafer Türk milliyetçilerinin, MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın olacaktır. 600 adayımız arasından 510'u erkek 90'ı kadın adayımızdır. 26-40 yaş grubu arasından 195 adayımız listelerde yer bulmuştur. 55 yaş grubunda 117 adayımız vardır. 16 engelli de listelerde yer almıştır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem