MHP Trabzon'dan büyük tepki

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Hatay İskenderun’da PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu 6 askerimizi şehit verdiğimiz olayı ağır bir dille kınadı.Birinci yaptığı açıklamada, PKK ve İsrail’i lanetleyerek ş

MHP Trabzon'dan büyük tepki

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Hatay İskenderun’da PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu 6 askerimizi şehit verdiğimiz olayı ağır bir dille kınadı.

Birinci yaptığı açıklamada, PKK ve İsrail’i lanetleyerek şunları söyledi: “PKK terör örgütünün kalleşçe saldırısı sonucu İskenderun’da şehit olan askerlerimizin hemen akabinde Filistinli kardeşlerimize yardım götüren gemilere saldıran ve bir çok insanımızın ölmesine sebep olan eşkıya İsrail devletini lanetliyorum. Yıllardan beri orta doğuyu kan gölü haline getiren emperyalist güçlerin bölgedeki ileri karakolu olarak görev yapan bu devletin PKK’yı da taşeron olarak kullandığı bu hadiselere bakarak anlamak mümkündür.

Artık hükümet bu sorunların  çözümünün hayali açılımlarla olmayacağını anlamalı, bölgede bütün fitnelerin planlayıcısı ve uygulayıcısı olan İsrail’e sonuç alıcı etkili yaptırımlar uygulamalıdır. Bu vesile ile şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor Türk milletinin başı sağ olsun diyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem