Mevlit Yemeği 80 Kişiyi Zehirledi

Sultançiftliği'nde bir mevlitten sonra evlerine giden yaklaşık 80 kişi, zehirlenme şikayetiyle hastanelere başvurdu.Olay, Gaziosmanpaşa Sultançiftliği Uğur Mumcu Mahallesi 2293 Sokak üzerinde bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evde düzenlenen me

Mevlit Yemeği 80 Kişiyi Zehirledi

Sultançiftliği'nde bir mevlitten sonra evlerine giden yaklaşık 80 kişi, zehirlenme şikayetiyle hastanelere başvurdu.

Olay, Gaziosmanpaşa Sultançiftliği Uğur Mumcu Mahallesi 2293 Sokak üzerinde bir evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evde düzenlenen mevlit sonrası verilen yemekte konuklara tavuk eti ikramı yapıldı. Mevlit sonrası evlerine giden yaklaşık 80 kişi, mide bulantısı, ishal, kusma, baş dönmesi ve aşırı halsizlik gibi şikayetlerle Sultançiftliği Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Hastalardan 30 kadarının burada tedavi altına alındığı, diğerlerinin ise çevredeki hastanelere yönlendirildiği kaydedildi. Tedavi altına alınan hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem