Metrobüs durağında kaza!

Metrobüs durağında metrobüsün çarptığı kişi yaralandı.

Metrobüs durağında kaza!

Darülaceze Metrobüs durağında bir metrobüsün çarptığı belirtilen kişi yaralandı. Sağlık ekipleri yerde yatan yaralıya uzun süre kalp masajı yaptıktan sonra yaralı vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle uzun kuyruklar oluşurken, metrobüs şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Okmeydanı Perpa Metrobüs Durağı'nda metrobüs bir vatandaşa çarptı. Sağlık ekipleri yerde yatan vatandaşa bir süre kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralı vatandaş hastaneye kaldırılırken metrobüs seferlerindeki aksamadan dolayı durakta uzun kuyruklar oluştu. 

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Okmeydanı Perpa Metrobüs Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre metrobüs bir yolcuya çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yerde yatan yaralıya uzun süre kalp masajı yaptıktan sonra yaralı vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle metrobüs seferlerine bir süre ara verilirken durakta uzun kuruklar oluştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler