Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı! Akşam saatlerinde başlayacak

Meteorolojide son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in bin metrenin üzerindeki yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği aktarıldı.

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı! Akşam saatlerinde başlayacak

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son  değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Rize ve  Artvin'in bin metrenin üzerindeki yüksek kesimler ile Gümüşhane ve Bayburt  çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği aktarıldı.

Kar yağışlarının il merkezlerinde 1- 4 santimetrelik hafif bir örtü,  yüksek kesimlerde ise 5-20 santimetre civarı örtü bırakması beklendiği vurgulanan  açıklamada, cumartesi günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen  karın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması  gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem