Merzifon'da Feci Kaza 5 Ölü

Amasya'nın Merzifon ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Merzifon-Gümüşhacıköy Karayolu 7. kilometresinde saat 21.00 sıralarında meydana gel

Merzifon'da Feci Kaza 5 Ölü

Amasya'nın Merzifon ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merzifon-Gümüşhacıköy Karayolu 7. kilometresinde saat 21.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Alaattin Topçu'nun (37) kullandığı FDS0H 149 yabancı plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Yılmaz (55) idaresindeki 34 EF 8989 plakalı otomobil çarpıştı.

Feci kazada yabancı plakalı otomobilde bulunan sürücüsü Alaattin Topçu, Nihal Parlak (39), Fatma Topçu (55) ve Batuhan Parlak (2) ile diğer otomobildeki Selahattin Özakar (78) hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Yılmaz ve aynı otomobilde olan Emine Turan ise yaralandı. Merzifon Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra Samsun'a sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler