Mersin'de kaza: 25 yaralı

Alınan bilgiye göre, Oğuzhan Demir idaresindeki 34 SYP 43 plakalı narenciye yüklü TIR, TEM Otoyolu'nun Mersin Serbest Bölgesi gişeleri yakınında ön lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Bu sırada, aynı yönde seyir halindeki ve tarım işçisi taşıdığı belirt

Mersin'de kaza: 25 yaralı

Alınan bilgiye göre, Oğuzhan Demir idaresindeki 34 SYP 43 plakalı narenciye yüklü TIR, TEM Otoyolu'nun Mersin Serbest Bölgesi gişeleri yakınında ön lastiğinin patlaması sonucu devrildi.

Bu sırada, aynı yönde seyir halindeki ve tarım işçisi taşıdığı belirtilen Mehmet Selvi Duman idaresindeki 33 RA 846 plakalı midibüs de dorseye çarptı.

Kazada, TIR sürücüsü Demir ve midibüs sürücüsü Duman ile midibüste bulunan 23 tarım işçisi yaralandı. Mersin ve Toros Devlet hastanelerinde tedavi alınan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu arada, yola dökülen mazot nedeniyle itfaiye ekipleri olası bir yangına karşı önlem alırken, yol bir saat süreyle trafiğe kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler