Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Memur Sen Trabzon Buluşması Genel Başkan Ali Yalçın'ın katılımı ile yapıldı.

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Haber61 - Haber Servisi - Memur Sen Trabzon buluşması Memur Sen genel Başkanı Ali Yalçın'nın katılımı ile Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapıldı. 

Saygı duruşu İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik Kuran'ı kerim tilaveti ile devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Memur Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, sendikacılığın ve örgütlenmenin önemine vurgu yaptı.

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Trabzon’da Memur Sen ailesi olarak 11 iş kolunun çoğunda yetkili olan bir sendika olarak çalışanların haklarını ve kazanımlarını büyütmenin çabası içerisinde olduklarını belirten Kara, Yeni bir toplu sözleşme dönemi öncesinde Türkiye’de istikrarın devam etmesi ve ekonominin güçlü temeller üzerinde varlığını sürdürmesi temennisini dile getirdi.

Kara, Amerika Birleşik Devletleri’nin Golan Tepelerini İsrail'e bağışlamasının yetkisinde olmadığını ve bunun ümmet tarafından kabul edilebilir bir şey olmadığını dile getirerek, İslam ümmetinin buna karşı çıkması gerektiğini, Yeni Zelanda’da şehit edilen 50 dindaşın katillerini ve haçlı zihniyetini lanetlerken gerek Yeni Zellanda gerekse diğer ülkelerde farklı din mensuplarının göstermiş olduğu özverili duruşa teşekkür etti.

Kara, Bir bilenle bilge nesilde 3000 hedefiyle önemli bir başarıya imza atan Genç Memur sen ekibini tebrik ederek katılımcılara teşekkür etti.

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Daha sonra kürsüye Bayındır Memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ve TOÇBİRSEN Genel Başkanı Hüseyin Ööztürk çıkarak katılımcıları selamladılar.

Sonrasında AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu kürsüye gelerek, 28 Şubat sürecinde muhafazakar kesimin yaşadıklarına vurgu yaptı. Kızlar okula gitsin denilirken başörtülü öğrencilerin nasıl ötekileştiridiğinden bahsetti. 2023,2053 ve 2071’e atıfta bulunan Ayvazoğlu, Vatan sevdalısı insanların beklentisini ve tarafını belli etmesi gerektiğini vurguladı.

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Son olarak konuşmasını yapan Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın, kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunlarına değindi ve bu sorunların bir an evvel çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı.

Sözleşmeli personelin yaşadığı problemleri tek tek açıklayan Genel Başkan Yalçın, özlük haklarında eşitlik ve kadro şartını dile getirdi. 

Yetkili ile yetkisizi, sendikalı ile sendikasızı toplu sözleşme sonucu itibariyle aynı şartlarda değerlendirmenin yanlışlığına değinen Ali Yalçın, dayanışma aidatının emeğin hakkını teslim için olmazsa olmaz olduğuna vurgu yaptı.

15 Temmuz gecesinde yaşadıklarını anlatan Ali Yalçın, Memursen’in her zaman ve her koşulda devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyleyerek konuşmasına son verdi.

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

Memur Sen Trabzon buluşması yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem