Memati Vadi'yi terk mi ediyor?

 Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri Memati Baş, diziden ayrılacak mı...Kurtlar Vadisi Pusu'un bu hafta yayınlanacak tanıtım fragmanlanında İskender  Büyük  tarafından vurulan Memati'nin durumu merak konusu oldu.Memati,  Vadi'nin bundan sonrak

Memati Vadi'yi  terk mi ediyor?

 

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri Memati Baş, diziden ayrılacak mı...

Kurtlar Vadisi Pusu'un bu hafta yayınlanacak tanıtım fragmanlanında İskender  Büyük  tarafından vurulan Memati'nin durumu merak konusu oldu.

Memati,  Vadi'nin bundan sonraki bölümlerinde Polat ve Memati'nin yeniden eski bölümlerdeki gibi yan yana olacağını açıklayarak Vadi hayranlarına müjdeyi verdi.

Memati diziden ayrılmıyor.Geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelen ve Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından hazırlanan öğrenci  gazetesi  Gazite'nin tanıtım buluşması kapsamında düzenlenen konferansa katılan Vadi'nin sevilen oyuncusu Gürkan Uygun, Gazili bir öğrencinin" Memati son zamanlarda Polat'la ters düştü ve itici bir karakter olmaya başladı, bu Memati'nin Vadi'den ayrılacağı anlamına mı geliyor?" sorusuna, Memati, diziden ayrılmasının söz konusu olmadığını ve dizideki bu itici tutumun kendi isteği dışında gerçekleştiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem