Mehmet Ali Yılmaz beni aramadı

Sibel Bilgiç, Mehmet Ali Yılmaz'la süren 8 yıllık ilişkisi yüzünden çok yaprandığını, anlattı. Saba Tümer'in HABERTÜRK'te yayınlanan Bu Gece programına konuk olan Bilgiç, içini döktü: "Ben daha yeni uzun süreli bir ilişkiden çıkmıştım. Onun bana evlenme t

Mehmet Ali Yılmaz beni aramadı
Sibel Bilgiç, Mehmet Ali Yılmaz'la süren 8 yıllık ilişkisi yüzünden çok yaprandığını, anlattı. Saba Tümer'in HABERTÜRK'te yayınlanan Bu Gece programına konuk olan Bilgiç, içini döktü:

"Ben daha yeni uzun süreli bir ilişkiden çıkmıştım. Onun bana evlenme teklif edişi, bana saygısı beni çok etkiledi. O çok iyi biridir. 10 yıldır beraberdik. Beyaanat vermişti. O beyanatta bana kızgın olduğunu gördüm. 10 yılın üzerine sen evlenmiyorsan ben gidip başkasıyla evlenirim demek gibi birşey olabilir mi? Karadenizlilerde birşey var 'bana yar olmazsa başkasına yar olmasın' gibi birşey de olabilir. O beyanat çok ağır ithamlar içeriyor. O kadar kötü bir insamışım ki... Söyleyecek birşey kalmıyor. Hastalığımdan sonra Mehmet Ali Yılmaz beni aramadı.

Aile meclisini toplardım gibi bir beyanatta bulunmuş. Böyle bir meclisi toplamasına gerek yok.

Acı birşey. 10 yıl sonra bir sınavdan geçmek, 'bizim gibi adamların sınavı zor' olur demesini ben ayıpladım. Ben çocuk sahibi olmak istediğim için evlenmek istedim. Onun dışında evlenmek önemli değildi. Benim şartlarım vardı. Mesela boşanmasıydı bir şartım. Benim şartlarım daha ağırdı. Bir takım şeyleri, hayatta bazı normlarım var ve o normların peşinden giderim. Hak yemedim. Eğer hak yenmişse benim hakkım yenmiştir.

Sigarayı birden bıraktım. Ameliyattan sonra bıraktım. Sonuçta erken teşhis değil, kansere sahip olmamak önemliydi. Ama maalesef oldu. Kanser hassaslaştırmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem