Mehmet Ali Ağca tahliye oluyor

Papa'ya suikast girişimi ve Gazeteci Yazar Abdi İpekçi'yi öldürmekten sanık Mehmet Ali Ağca'nın 18 Ocak 2010 tarihinde tahliye olacağı bildirildi. Malatya'nın Hekimhan ilçesi doğumlu olan Mehmet Ali Ağca'nın kardeşi Adnan Ağca, ağabeyi ile son olarak Kurb

Mehmet Ali Ağca tahliye oluyor

Papa'ya suikast girişimi ve Gazeteci Yazar Abdi İpekçi'yi öldürmekten sanık Mehmet Ali Ağca'nın 18 Ocak 2010 tarihinde tahliye olacağı bildirildi.

Malatya'nın Hekimhan ilçesi doğumlu olan Mehmet Ali Ağca'nın kardeşi Adnan Ağca, ağabeyi ile son olarak Kurban Bayramı'nda cezaevinde görüştüğünü belirtip, "Ağabeyimle ilgili özellikle medya mensupları ile görüşmek istemiyoruz ve açıklama yapmama kararı aldık. Ağabeyimle ilgili gelişmeler Ankara Barosu Avukatlarından Hacı Ali Özhan'dan alınabilir" dedi.

Adnan Ağca, ağabeyi Mehmet Ali Ağca'nın 18 veya 19 Ocak günü, muhtemelen 18 Ocak 2010 tarihinde tahliye olmasını beklediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem