Meğer diri diri gömmüşler!

Minik Hasret'in diri diri toprağa gömüldüğü belirlenirken cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan anne ve oğlu tutuklandı. Gözaltına alındıktan sonra Havsa İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınan S.Ş. cinayeti itiraf ederken annesi S.Ş. ise suçlamala

Meğer diri diri gömmüşler!

Minik Hasret'in diri diri toprağa gömüldüğü belirlenirken cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan anne ve oğlu tutuklandı.

Gözaltına alındıktan sonra Havsa İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınan S.Ş. cinayeti itiraf ederken annesi S.Ş. ise suçlamaları kabul etmedi. S.Ş., jandarmadaki sorgusunda "Hasret öğle yemeğinden sonra tekrar okula giderken bir kediyi kovaladığını gördüm. Kedi bizim evin yanındaki boş eve girdi. Hasret de arkasından gitti ve pencereden bakmaya başladı ve açık olan camın kenarında duruyordu. Ben de onu ittim. Evin içine düştü ve başını çarptı. Ben de öldüğünü düşünerek çok korktum. Sonra hemen evin odasının içine çukur kazıp gömdüm" dedi. Anne S.Ş. ise cinayetle ilgisinin olmadığını iddia etti.

Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ön otopsisi yapılan Hasret Karakoç'un başında darbe izi olduğu ve diri diri, baygın halde toprağa gömüldükten sonra havasızlıktan boğularak öldüğü belirlendi.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından ilk olarak Havsa Adliyesi'ne sevk edilen anne-oğul, "Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler