MasterCheff şampiyonu rest çekti: All star'a katılmayacağım!

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılmayacağını söyledi.

MasterCheff şampiyonu rest çekti:  All star'a katılmayacağım!

Mastercheff All Star'ın çekimleri hız kesmeden sürerken eski yarışmacılar da kadroya dahil olmaya devam ediyor. Yarışmaya katılıp katılmayacağı merak edilen MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, bir video yayınlayarak All Star'da olmayacağını söyledi.

"AYNI ŞEYİ İKİ KERE YAPMAM"

Yarışmadan sonra kendi restoranını açan Serhat Doğramacı, takipçilerinden gelen sorular üzerine bir video yayınlayarak neden yarışmaya dönmeyeceğini şu sözlerle açıkladı: "MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı."

ghj.jpg

"ALL STAR'A KATILMAYACAĞIM"

"Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız.' demişti. Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum."

gngfjm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem