Masaj salonuna fuhuş operasyonu

ADANA'DA yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı ihbarı üzerine bir masaj salonuna operasyon yapıldı. Polis, fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılık etmek suçlarından aralarında İran, Endonezya ve Suriye uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.  Asayiş Şube Mü

Masaj salonuna fuhuş operasyonu
ADANA'DA yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı ihbarı üzerine bir masaj salonuna operasyon yapıldı. Polis, fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılık etmek suçlarından aralarında İran, Endonezya ve Suriye uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi gözaltına aldı. 
 
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan İlçesi'nin Döşeme Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda yabancı uyruklu kadınların para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdikleri bilgisini aldı. Masaj salonuna baskın düzenleyen ekipler, salonu çalıştıran 35 yaşındaki Esengül Uyanoğlu, Endonezya uyruklu 28 yaşındaki Pappi B., İran uyruklu 28 yaşındaki Laila H. ile kesecilik yapan Suriye uyruklu erkek 20 yaşındaki Eymen İ'yi yakaladı.
 
Ahlak Bürosu'ndaki ifadeleri alınan zanlılardan ve Türkiye'de çalışma izni olmayan Pappi Brillant, "Esengül Uyanoğlu ile 6 ay önce ülkemde tanıştım. Masaj salonunda çalışmamı teklif etti. Aylık 600 dolara çalışmaya başladım. Sürekli gelen müşterileri rahatlatmam ve onlarla ilişkiye girmem için bana baskı yapıyordu ama ben kabul etmedim. Müşterilerden de benimle ilişkiye girmek isteyenler oldu, ben istemedim" diye ifade verdi.
 
İran'dan sığınmacı olarak ailesi ile Türkiye'ye gelip, Aksaray'da nikahsız evlilik yapan Laila Handalı ise eşinden şiddet gördüğü için terk ettiğini anlattı. Adana'da tanıştığı Esengül Uyanoğlu'nun teklifi üzerine masaj salonunda çalıştığını belirten Handalı, "Müşterilerime masaj yaptıktan sonra onların isteği üzerine ilişkiye giriyordum. Salonda aylık bin 100 liraya çalışıyordum, müşterilerden aldığım bahşişler de bana kalıyordu" dedi. 
 
İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Esengül Uyanoğlu tutuklandı, yabancı uyruklu iki kadın ve bir erkek ise serbest bırakılıp, sınır dışı edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler