Marmaris'te Köpük Banyosu

Eğlencenin sınır tanımadığı Muğla'nın Marmaris ilçesinde gündüz iskele üzerinde köpük partisi verilirken, gece de barlar sokağı dolup taşıyor. Hızını alamayan bazı turistler ise eğlencelerine sokakta devam ediyor.Doğal güzelliğiyle beraber, eğlence mekanl

Marmaris'te Köpük Banyosu

Eğlencenin sınır tanımadığı Muğla'nın Marmaris ilçesinde gündüz iskele üzerinde köpük partisi verilirken, gece de barlar sokağı dolup taşıyor. Hızını alamayan bazı turistler ise eğlencelerine sokakta devam ediyor.

Doğal güzelliğiyle beraber, eğlence mekanlarıyla da dünyada ünlü birçok eğlence yerini çılgınlıklarıyla geride bırakan Marmaris'te, hafta sonu eğlencesi Grand Yazıcı Otel'in iskelesindeki 'Arena Beach Clup'taydı. İskele üzerinde köpük partisiyle başlayan eğlencede, köpük içinde dans eden kızlar ilgi odağı oldu. Alkolün su gibi aktığı partide Türk Pop Müziği'nin genç yeteneklerinden Özgün'ün denizde bir dubanın üzerine kurulan platformda verdiği konser ise tatilcileri coşturdu. Akşam saatlerine kadar süren eğlence Barlar Sokağı'nda devam etti. Gece Barlar Sokağı'nda kalabalık sebebiyle tatilceler yürümekte adeta zorlanırken, diskolarda düzenlenen köpük partilerinde dansçı kızların gösterileri büyük ilgi gördü.

Barların ve diskoların kapanmasının ardından alkolü fazla kaçırıp eğlenceye doyamayan turistlerden bazıları sokaklarda dans ederken, bazıları ise eğlenceye mızıkalarıyla devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem