Malta'da Hadise rüzgarı esti

Malta'da bir Türk kebapçısını ziyaret eden Hadise, tavuklu, acılı dürüm  sipariş etti. “Uzun süredir dürüm yememiştim” diyen ünlü şarkıcı, lokantada  bulunan ve daha sonra gelen Türk vatandaşlarıyla tanıştı ve Eurovision'da  Türkiye'yi desteklemeleri için

Malta'da Hadise rüzgarı esti

Malta'da bir Türk kebapçısını ziyaret eden Hadise, tavuklu, acılı dürüm  sipariş etti. “Uzun süredir dürüm yememiştim” diyen ünlü şarkıcı, lokantada  bulunan ve daha sonra gelen Türk vatandaşlarıyla tanıştı ve Eurovision'da  Türkiye'yi desteklemeleri için ricada bulundu.

Şarkıcı, lokanta çıkışında Türklerle hatıra fotoğrafları çektirdi ve  sokakta Eurovision şarkısı "Düm Tek Tek"i söyledi.

Bazı vatandaşların elinde, “Düm Tek Tek, Full destek, No Köstek” yazılı  pankartlar dikkat çekti.

Malta'daki Türkler Hadise'yi şenlik havası içinde uğurladı, bazıları  şarkıcıya Malta televizyonunun stüdyolarına kadar araçlarıyla korna çalarak eşlik  etti.

Malta televizyonunun "Xarabank" adlı canlı programına katılan Hadise,  yaklaşık 200 davetlinin önünde "Düm Tek Tek" parçasını söylerken, Maltalı  finalist sanatçılar podyuma çıkarak Hadise ile göbek atmaya başladı. Stüdyoda  bulunan seyirciler de ayağa kalkarak dans etti. Bu beklenmedik katılımlar  karşısında önce şaşıran Hadise, sonra daha coşkulu bir şekilde parçasını söyledi.

Malta televizyonunun canlı yayınında ilk kez böyle bir olay yaşandığını  anlatan yetkililer, Hadise'nin Malta'ya gelmesinin adaya renk kattığını  söylerken, Malta'nın ünlü sanatçılarından Rosman Pace, bu şovdan sonra  Eurovision'da Türkiye'ye Malta'dan kesin 12 puan gideceğini belirtti.

Hadise de, daha önce profesyonel yaşamında böyle güzel ve beklenmedik  şekilde gelişen bir ortam görmediğini, Eurovision'un havasına girmeye şimdiden  başladığını ve Malta'yı unutamayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem