Mağarada katalog çekimi

Zonguldak Gökgöl Mağarası'nda katalog çekimlerinde dengesini kaybeden bir manken suya düştü. Soğuk suya düşen manken saatlerce ısınmak için çabaladı. Asrın Kürk Deri firmasının katalog çekimleri için Gökgöl Mağarası'nda objektif karşısına çıkan Ece Kaya,

Mağarada katalog çekimi

Zonguldak Gökgöl Mağarası'nda katalog çekimlerinde dengesini kaybeden bir manken suya düştü. Soğuk suya düşen manken saatlerce ısınmak için çabaladı.

Asrın Kürk Deri firmasının katalog çekimleri için Gökgöl Mağarası'nda objektif karşısına çıkan Ece Kaya, Turhan Güngör Kaya, Ukraynalı Isayevn Anastasia, Evelina Bogdanouska isimli mankenler giydikleri kıyafetleri sergiledi. Mağarada katalog çekimleri esnasında dengesini kaybeden manken Ece Kaya suya düştü. Saatlerce ısınmak için battaniyeye sarılan Ece Kaya, ilk kez bir mağarada yapılan çekime katıldığını belirterek "Zor şartlar altında çalışıyoruz. Bazen bugün olduğu gibi aksilikler çıkıyor. Çekim esnasında suya düştüm ve su çok soğuktu. Daha öncede bu kadar kötü düşmemiştim. Ama tüm olanlara rağmen burada çalışmak güzel" dedi.

Katalog çekimleri için Zonguldak'a gelen mankenler mağarayı ve kenti çok beğendiklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem