Magandalar Rahat Durmuyor

Ağustos ayının acı rekorunu magandalar kırdı! Son olarak önceki gün Aydın'ın Didim ilçesinde annesiyle birlikte alışverişten dönerken 2 grup arasında çıkan çatışmanın ortasında kalarak ölen 12 yaşındaki Alev Öner'le birlikte, yurt genelinde Ağustos ayında

Magandalar Rahat Durmuyor

Ağustos ayının acı rekorunu magandalar kırdı! Son olarak önceki gün Aydın'ın Didim ilçesinde annesiyle birlikte alışverişten dönerken 2 grup arasında çıkan çatışmanın ortasında kalarak ölen 12 yaşındaki Alev Öner'le birlikte, yurt genelinde Ağustos ayında maganda kurşunuyla hayatını kaybedenlerin sayısı 12 oldu.

Yine geçtiğimiz 1 ay içinde 35 kişi de maganda kurşunuyla yaralandı. Maganda kurşunuyla ölümlerin en fazla yaşandığı iller arasında ise Trabzon ve Şanlıurfa birinci oldu.

CAMİNİN İÇİNDE VURULDU!
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Berat Kandili nedeniyle ibadet için camiye giden Fatma Tanrıkulu (50), cami dışından gelen serseri bir kurşunla yaralandı. Böylece, tarihte ilk kez maganda kurşunu bir caminin içine de girmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem