Madende kaza: 1 ölü, 3 mahsur

BURSA'nın Orhaneli İlçesi'ndeki bir krom madeninde vagon halatının kopması sonucu meydana gelen kazada mahsur kalan iki işçiden biri yaralı olarak kurtarıldı, durumu ağır olan diğer işçinin de kurtarılmasına çalışılıyor.Orhaneli İlçesi'nin Akçabükköyü Koc

Madende kaza: 1 ölü, 3 mahsur

BURSA'nın Orhaneli İlçesi'ndeki bir krom madeninde vagon halatının kopması sonucu meydana gelen kazada mahsur kalan iki işçiden biri yaralı olarak kurtarıldı, durumu ağır olan diğer işçinin de kurtarılmasına çalışılıyor.

Orhaneli İlçesi'nin Akçabükköyü Kocaılaca Mevkii'nde bulunan Şetat Madenciliğe ait krom ocağında saat 20.00 sıralarında işçileri taşıyan vagon halatı koptu. Halatın kopmasıyla vagonda bulunan 2 işçi 70 metre aşağıya yuvarlandı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, kazada mahsur kalan iki işçiden birinin kurtarıldığını belirterek, "Diğer işçinin durumunun ağır olduğu söyleniyor. Diğer işçinin çıkarılması için kurtarma çalışmaları devam ediyor'' dedi.

Kaza haberinin alınması üzerine Bursa'dan kurtarma çalışmaları için Sivil Savunma ekipleri hareket etti. Orhaneli Kaymakamı Ahmet Atılkan da kazanın meydana geldiği maden ocağına gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem