Maçlar şifresiz yayınlansın çağrısı!

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Trabzon İl Temsilcisi Ahmet Külekçi lig maçlarının şifresiz yayınlanması için çağrı yaptı

Maçlar şifresiz yayınlansın çağrısı!

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Trabzon İl Temsilcisi Ahmet Külekçi Koronovirüs kapsamında alınan önlemlerin yerinde ve çok önemli olduğunu vurgulayarak seyircisiz oynanacak futbol maçlarının şifresiz yayınlanmasını talep etti.
 
Külekçi, toplu alanlarda yasaklamaların futbol karşılaşmalarını da etkilediğini belirterek şöyle konuştu: 
“Öyle gösteriyor ki maçlar sezon sonuna kadar seyircisiz oynanacak. Elbette hiç bir şey insan sağlığından önemli değildir. Alınan karar son derece doğrudur. Buradan TFF’ye çağrıda bulunuyorum. Madem amaç insanları kalabalık yerlerden uzak tutmak o zaman maçlar ya TRT’den ya da yayıncı kuruluştan şifresiz olarak yayınlansın. Diğer türlü insanlar, hafta sonu kahvehanelere veya lokallere dolacak ve adeta buralar tribüne dönecek ve alınan tedbirlerin de bir anlamı kalmayacak. Çok acil bir karar alınmalı ve uygulanmalı.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem