Kuyumcu Güpe Gündüz Soyuldu

Büyükçekmece'de, bir kuyumcu dükkanı silahlı ve maskeli kişilerce soyuldu.Çalıntı olduğu belirtilen 34 ULR 55 plakalı otomobille Yakuplu Beldesi'ndeki Merkez Mahallesi Mor Menekşe Sitesi'ne gelen silahlı ve maskeli 3 kişi, buradaki Bahadır Kuş'a ait kuyum

Kuyumcu Güpe Gündüz Soyuldu

Büyükçekmece'de, bir kuyumcu dükkanı silahlı ve maskeli kişilerce soyuldu.

Çalıntı olduğu belirtilen 34 ULR 55 plakalı otomobille Yakuplu Beldesi'ndeki Merkez Mahallesi Mor Menekşe Sitesi'ne gelen silahlı ve maskeli 3 kişi, buradaki Bahadır Kuş'a ait kuyumcu dükkanına girdi.

Kuyumcuda çalışan kadını etkisiz hale getiren soyguncular, vitrindeki bir miktar altını alarak, geldikleri araçla kaçtı.

Kuyumcuda incelemelerde bulunan jandarma ve polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başladı.

Öte yandan, Esenler Atışalanı Caddesi'ne gelen ve soyadı belirlenemeyen ''Cemal'' adındaki bir kişi, iş yerini açan kuyumcu Erkan Bayram'ın (36) arkasından yaklaşarak belindeki tabancasını aldı.

Daha sonra, bu kişi tarafından henüz anlaşılamayan bir nedenle bacaklarından vurularak yaralanan Bayram, kaldırıldığı Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler