Kürt açılımında en keskin viraj!

ÇANKAYA Köşkü'nde bugün gerçekleşecek Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının gündemindeki bir numaralı konu “Demokratik açılım” süreci. Bir grup PKK'lının dün Türkiye'ye giriş yapması, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyaretinin sonuçları, Suriye ile v

Kürt açılımında en keskin viraj!

ÇANKAYA Köşkü'nde bugün gerçekleşecek Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının
gündemindeki bir numaralı konu “Demokratik açılım” süreci. Bir grup PKK'lının dün Türkiye'ye giriş yapması, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyaretinin sonuçları, Suriye ile vizesiz geçişin başlaması, ABD nezdinde sürdürülen görüşmeler de masaya yatırılacak. Kurulun asker üyeleri de terörle mücadele faaliyetlerini anlatacak.

Suriye ile sağlanan yakınlaşma, İsrail ile yaşanan kriz, Azerbaycan ile gerginleşen ilişkiler de MGK gündeminde olacak.MİT Müsteşarı Emre Taner'in görev süresinin ikinci kez 6 ay daha uzatılması da bugün MGK'da değerlendirilecek.
Yasaya göre MİT müsteşarı 68 yaşında emekli oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem