Kulak çekmenin cezası 2 bin lira

Yenibağlar mahallesi Kocatürk sokakta 19 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen olayda, E.K. (11) ile arkadaşı E.Ö. arasında ‘Su atma meselesi’ yüzünden tartışma başladı. Bunun üzerine E.Ö. babasını arayarak arkadaşı E.K.’yi şikâyet etti. Olayın olduğu yere g

Kulak çekmenin cezası 2 bin lira

Yenibağlar mahallesi Kocatürk sokakta 19 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen olayda, E.K. (11) ile arkadaşı E.Ö. arasında ‘Su atma meselesi’ yüzünden tartışma başladı. Bunun üzerine E.Ö. babasını arayarak arkadaşı E.K.’yi şikâyet etti. Olayın olduğu yere gelen baba Cengiz Ö., kızını ıslatan E.K.’yi göremeyince, evine gitti.

Kızını ıslatan E.K.’yi dışarıya çağıran Cengiz Ö., E.K.’nin ilk önce kulağını çekti. Bu duruma tepki gösteren anne N.K. oğlunun yeniden içeriye soktu. Cengiz Ö. daha sonra anne ve oğlu E.K.’ye tekme atarak, hakaretlerde bulunmaya başladı. Bunun üzerine E.K.’nin annesi N.K. ile babası M.K. oğullarını ilk önce hastaneye götürdü. Daha sonra aile Cengiz Ö.’den şikâyetçi oldu.

Eskişehir 10. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Cengiz Ö.’nün yargılanmasına devam edildi. Duruşmada sanık ve mağdur avukatları hazır bulundu.

KASTEN YARALAMA SUÇU

Mahkeme heyeti son görülen duruşmada karar verdi. Buna göre heyet, Cengiz Ö.’nün, E.K.’nin kulağını çekerek ‘Hafif Şekilde Kasten Yaralama’ suçunu işlediği gerekçesiyle 2 bin TL para cezasıyla cezalandırdı.

Öte yandan heyet, Cengiz Ö.’nün E.K. ve N.K.’ye yönelik ‘Hakaret’ suçunu işlediği gerekçesiyle ise de 2 bin 180 TL para cezasıyla cezalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem